Reacties

Bram & Wanda en de kinderen

Jullian Delpeche is zowel als persoon en vakman aan te raden. Waar we van andere schilders een A4tje kregen met de prijs, kregen we van Jullian een offerte die zeer gedetailleerd was. Hierdoor weet je meteen wat je kunt verwachten. Dit was ook terug te zien in zijn werk. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ondanks dat sommige plekken niet altijd even makkelijk te bereiken waren, heeft hij knap werk afgeleverd!

Jullian is een zeer oprecht en sociaal persoon die je prima een aantal dagen om je heen kunt hebben. Buiten dit feit is het echt een meesterschilder. In de toekomst zullen wij hem zeker weer vragen voor ons schilderwerk.

Jeanine Granville

Delpeche schildersbedrijf heeft het buitenschilderwerk gedaan en het ik was helemaal weg van het eindresultaat. Strak en goed, als uw plannen heeft voor het schilderwerk zal ik u zeker Delpeche Schildersbedrijf aanraden en u zult er geen spijt van krijgen. Vriendelijke schilder, offerte prima uitgebreid, komt afspraken na en voor een goede prijs kwaliteit. Twijfel geen seconde om contact te nemen met Delpeche Schildersbedrijf.

Fam. Kooistra

Delpeche schilderwerken heeft bij mij thuis de hele woonkamer geschilderd. Muren, kozijnen en plafond zijn zeer zorgvuldig en netjes geschilderd. Duidelijke offerte opgemaakt. Er moest bij mij toch nog wat extra werk worden gedaan en dit was ook geen probleem. Punctueel en zeer leuk contact! Delpeche schilderwerken zou ik een ieder aanbevelen.

Louise

Jullian gaf een duidelijke offerte, kon snel beginnen, werkte vlot door en leverde goed werk af. Ook houdt hij zich stipt aan zijn afspraken. Ik ben erg tevreden over zijn werk.

Sander

We zijn tevreden over het geleverde werk van Julian en zijn collega’s. Naast het feit dat het bezoek van Julian om de offerte te kunnen maken erg professioneel verliep, zag de offerte er dito uit: gedetailleerd, netjes, met alle voorwaarden, te gebruiken materialen, kortom prima! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is in onze beleving goed in orde. Ons huis is aan de buitenzijde geschilderd en dat is netjes gedaan.