Buiten schilderwerk

Professioneel buitenschilderwerk beschermt uw woning of bedrijfsgebouw tegen de schadelijke gevolgen van ongunstige weersinvloeden. Zo bevordert u een langere levensduur van uw pand.

Een goede uitvoering van het schilderwerk is bij ons vanzelfsprekend. Dat betekent onder meer grondig schuren waar nodig is, netjes in de grondverf zetten en vakkundig aflakken. Maar voor een werkelijk uitstekend resultaat is dit nog niet voldoende. Ook de kwaliteit van de verf en van de gebruikte materialen is van belang. Daarom werken we bij Delpeche schilderwerken met hoge-kwaliteit verf van bekende merken zoals Sigma en Sikkens en maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen.
 
Investeer op tijd in uw onroerend goed, voorkom daarmee overbodige kosten van achterstallig schilderwerk.
 
Details
 
Bij delpeche schilderwerken letten we ook speciaal op alle details die voor de duurzaamheid van het schilderwerk en een blijvend goede staat van het pand belangrijk zijn, zoals het afdichten van kitnaden langs het glas en het volledig in de verf zetten van de onderkanten en bovenkanten van bijv. deuren en kozijnen. Door zulke maatregelen te nemen wordt voorkomen dat er later problemen optreden, zoals het ontstaan van houtrot.
 
 buiten 1buiten 2

Goed uitgevoerd binnenschilderwerk is een uitstekend middel om uw woon- of werkomgeving een fraaier aanzien te geven. Een nieuwe kleur kan wonderen doen voor uw interieur en er onder meer voor zorgen dat uw mooie meubels beter tot hun recht komen.

Binnen schilderwerk

Of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een moderne keuken, een sfeervolle badkamer, een vrolijke kinderkamer, een stijlvol kantoor of een efficiënte vergaderzaal, voor de gewenste uitstraling zijn de kleuren van muren, deuren, kozijnen en plafond van groot belang. Ook wat betreft uw binnenschilderwerk zullen we u graag met professioneel advies behulpzaam zijn.
Dankzij onze efficiënte en vakkundige manier van werken profiteren onze klanten niet alleen van de hoge kwaliteit van ons schilderwerk maar ook van een gunstige prijs.

Milieu vriendelijk
Hout, metaal, steen of beton, op basis van onze verftechnische kennis selecteren wij voor elke ondergrond de juiste verfsoort. Daarbij wordt ook aan de milieu-aspecten veel aandacht besteed. Verder is het vooral in de binnenomgeving belangrijk dat de gebruikte verf veilig is voor mens, dier en milieu. Daarom werken wij binnenshuis met verf op waterbasis, vrij van oplosmiddelen.
Zowel voor onderhoud en bescherming van uw bezit als voor verfraaiing en een nieuwe trendy uitstraling bent u bij Delpeche schilderwerken aan het goede adres.

Glasvezel / Scan plakken...
Verder kunnen wij u van dienst zijn met het wegwerken van beschadigingen. U wilt bijvoorbeeld in uw woonkamer een mooie egale wand, maar er zit een lelijke barst in de muur? Delpeche schilderwerken heeft hiervoor een prima oplossing. Wij bekleden uw muur met Scan, een sterk glasvezel-materiaal dat barsten, beschadigingen en onregelmatigheden bedekt en dat in iedere gewenste kleur kan worden geschilderd.
Dat onze klanten zo tevreden zijn heeft ook te maken met ons principe dat bij het uitvoeren van het schilderwerk veel aandacht moet worden besteed aan bescherming van vloerbedekking en meubilair.

Misschien heeft u niet zulke goede ervaringen met andere schildersbedrijven omdat die rommel lieten slingeren. Bij Delpeche schilderwerken vinden we het vanzelfsprekend dat we onze spullen opruimen en alles keurig netjes achterlaten.

binnen 1binnen 2